Kategorier

  kontakt@toppik.no   22 22 55 61

Vi tar personvern, salgsbetingelser, betaling og levering på alvor!

Kjøpsvilkår

Alt kjøp gjennom toppik.no følger norsk kjøpslov. Kjøper har ansvar for varen(e) etter de har blitt levert etter avtale og etter kjøpsloven. Defekte varer må rapporteres til Top It Hair Fashion så snart som mulig.

Porto og ekspedisjonsavgift er på totalt 55 kroner og kommer i tillegg uansett størrelse på bestillingen.     

Betalingsvilkår

Alle varer forblir Top It Hair Fashion sin eiendom til vi har mottatt full betaling. Prisene er de som gjelder ifølge toppik.no ved innkjøp. Vi reserverer oss mot åpenbart feilaktige priser.

Bank eller Kredittkort

Betaling med VISA og MasterCard eller Vipps gjøres over en sikker forbindelse i Nets. Her kan også velge å betale med Faktura. Fakturaen får du da på mail like etter at du har gjennomført bestillingen. Kravet overføres til Riverty og betalingen skal derfor bare gjøres til Riverty. Husk Kid nummer. 

Leveringstid

Varene sendes med posten fra lager i Sandvika uten for Oslo. Normalt sett sendes varene innen 1-2 virkedager, men vi bestreber oss på å sende ut bestillingen din samme dag så langt det lar seg gjøre.

Bestillingene sendes med Posten som Pakke i postkassen med begrenset sporing. Pakken leveres direkte i din postkasse. Det er derfor viktig å påse at postkassen er markert med navn og at dine kontaktopplysninger er oppdatert hos Posten. Det kan sjekkes og gjøres endringer på https://www.posten.no/adressetjenester/min-adresse. Dersom postkassen er for full eller av annen grunn ikke har plass til småpakker vil disse bli levert på nærmeste postkontor. Veiledende  leveringstid med Posten er to virkedager.

Ved bestillinger betalt med kort over 2000,-kr, sender vi pakken som oftest som klimanøytral servicepakke. På denne måten har vi et sporingsnummer på kostbare forsendelser for din trygghet. Dette medfører imidlertid at du må hente pakken på nærmeste postutleveringssted.     

Ved spesielle situasjoner eller arbeidstopper hos Posten (f.eks ved jule- eller ferietider) kan leveransen ta noe lenger tid.      

Angrerett og returvilkår

Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det Lov om opplysningsplikt og angrerett mv. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (Angrerettloven) som gjelder. Du har full returrett i 14 dager fra du har mottatt varen. Varen må være ubrukt og uåpnet. Tilbakebetaling skjer først når returvarene er mottatt i god stand. Porto refunderes ikke. Vi ønsker fornøyde kunder, og du velger derfor selv om du vil ha pengene tilbake eller en annen vare i bytte. Vi gir gjerne råd om hvilken vare som kan passe bedre for deg.

Merk: Ved bytte eller tilbakebetaling bes du ta kontakt med vår kundeservice. Returen er godkjent når varen er kontrollert av vårt personale.

Send varen tilbake i lignende emballasje som du mottok den i. Vær oppmerksom på at det er varens tilstand ved mottak hos Top It Hair Fashion som er avgjørende for om varen anses å være returnert i god stand. Du betaler selv porto på returen.

Hvis vi har sendt feil vare(r), dekker vi returutgiftene til vårt lager. Ved reklamasjon kontakter du kundeservice. Du kan bare reklamere på produkter med fabrikasjons-feil. Meld fra om reklamasjoner snarest mulig etter at du har oppdaget feilen, så sender vi deg en ny og feilfri vare. 

Ved reklamasjoner betaler du selv kostnadene ved retur til vårt lager. Når varen er kontrollert av vårt personale og feilen er bekreftet, vil vi betale tilbake utgiftene til returporto mot kvittering.

Returadresse:

Top It AS Hair Fashion
c/o Expedinor
Eyvind Lychesvei 21
1338 Sandvika

E-post til kundeservice: kontakt@topithairfashion.no