Kategorier

  kontakt@toppik.no   22 22 55 61

Toppik | Mer hår på sekunder | lager i Norge | rask levering | sikker betaling.

Personvernerklæring

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av Top It AS formelt ansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger. Annette Palagi det har daglige ansvaret.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om personer hos våre kunder og samarbeidsparter;

 • Adresse
 • Telefonnummer
 • Postadresse
 • E-postadresse
 • Leveringsadresse
 • Kjønn
 • Kryptert versjon av passord for "min side"
 • Kjøpshistorikk
 • Kontonummer
 • Kredittkortopplysninger

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene til bruk i vår virksomhet for å ivareta våre forpliktelser.

Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med kjøp eller forespørsel.


Grunnlaget for behandlingen

Vi oppbevarer og bruker personopplysninger som nevnt i punkt 2 for å oppfylle kjøpsavtaler eller andre forpliktelser. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Ved bruk av samtykkeerklæring som grunnlag for bruk av personopplysninger til markedsføring vil vi benytte kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

Innhenting av personopplysninger

Ved handel, forespørsler eller kontakt med våre selgere, partnerbedrifter eller andre som har kontakt med kunder hos oss, legger du igjen personopplysninger.

Ved deltakelse eller samhandling i forbindelse med arrangementer, konkurranser, kampanjer kan du legge igjen personopplysninger.

Om du samhandler med oss på sosiale medier eller andre elektroniske plattformer deler du personopplysninger med oss.

Detaljer og informasjon vi samler for å hjelpe deg med å finne produkter og tjenester som kan være av interesse for deg.
Dine svar på markedsundersøkelser som vi gjennomfører.
Vår korrespondanse med deg, inkludert tilbakemeldinger, klager og kommentarer fra deg via telefon, epost eller sosiale medier, eller registreringer av digitale, papir eller personlig korrespondanse og samspill mellom oss. Hvis du har kommunisert med oss via telefon samler vi inn opplysninger om telefonnummeret som ble brukt til å ringe oss
Informasjon om din økonomiske situasjon, kredittverdighet, samt kriminell aktivitet eller svindelaktivitet som du eller tredjepart gir oss.
Disse opplysningene lagres i henhold til lovens bestemmelser.

Kilder til personopplysninger

Vi samler personopplysninger om deg direkte fra deg eller dine henvendelser eller kontakthendelser og annet samspill med oss, ved bruk av våre nettsider, sosiale medier og andre digitale kommunikasjonsplattformer eller andre metoder for samspill mellom oss og deg.
Vi kan også motta personopplysninger om deg via andre kilder, inkludert forretningspartnere, underentreprenører innen teknisk, betalings- og leveransetjenester, annonsenettverk, analyseleverandører, søkeleverandører, kredittvurderingsselskaper, databaser over svindel og kriminell aktivitet og andre tredjeparts databaser inkludert sanksjonslister og næringsinformasjonsdatabaser og analyseverktøy.


Kundeprofil på våre nettsider
For å handle i vår nettbutikk må du opprette en kundeprofil hvor du selv registrerer dine personopplysninger. Vi kan benytte disse dataene til å sende tilbud og informasjon om våre produkter. Vi kan sende deg informasjon så lenge vi etter loven har berettiget interesse til å drive markedsføring.
Informasjonskapsler på nettside
Når du besøker vår nettside legges det igjen informasjonskapsler på din enhet. Vi bruker informasjonskapsler som grunnlag for å analysere bruk av nettstedet. Informasjonskapsler benyttes også som grunnlag for markedsføring på internett. Det kan også benyttes informasjonskapsler som bare husker dine handlinger for dette besøket på nettsiden, og som slettes når brukersesjonen avsluttes. Ingen sporing medfører lagring av din IP-adresse eller andre opplysninger som kan være personlig identifiserende.

Les mer om informasjonskapsler her

Personopplysninger fra flere kilder kan sammenstilles, men vi vil alltid sikre at vi er i henhold til gjeldende lovgivning.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke:
selge
overføre
utlevere
dine personopplysninger til andre.

Unntak:
For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere, f.eks.:
Fraktselskap (nødvendige opplysninger for å utføre denne tjenesten)
Evt. eksternt lager
Bank mht. Betalingstjenester
Tekniske og administrative underleverandører vi har Databehandleravtale med.
Når vi er rettslig forpliktet til det.  


Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister så lenge du handler regelmessig, eller det kan foreligge reklamasjonsmulighet.

Andre lover kan medføre at vi må oppbevare personopplysninger i et annet tidsrom.

Rettigheter for den registrerte

Du kan kreve:

 • innsyn i egne personopplysninger
 • flytting av egne personopplysninger
 • sletting av opplysninger.Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger slik at uvedkommende ikke får tilgang til dine opplysninger.
Vi gjør oppmerksom på at epost, SMS, skjema på nettsiden og evt. chat på nettsiden er usikre plattformer hvor du selv må ta ansvar for sikkerheten til dine personopplysninger.


Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresse:

E-post:        annette@topithairfashion.no
Adresse:    Akersgata 45, 0158 Oslo

Ved spørsmål:
Navn:         Annette Palagi
Telefonnr.:     22 22 55 61

Dato for denne personvernerklæringen

Vi kan enhver tid gjøre endringer i denne personvernerklæringen uten varsel. Vi kan i enkelte tilfeller varsle deg på epost om endringer. Vennligst sjekk denne erklæringen ofte for å bli gjort oppmerksom på endringer i denne personvernerklæringen. Skriv gjerne ut en kopi for å se endringer vi har gjort.
Denne personvernpolitikken ble sist oppdatert i 14. november 2018.


Informasjonskapsler (Cookies)

Informasjonskapsler er datafiler som nettsider sender til din datamaskin når du besøker en nettside. Disse datafilene inkluderer informasjon som gjør det mulig for vår nettside å huske viktig informasjon som vil gjøre din bruk av nettsiden mer effektiv og nyttig. Våre nettsider bruker informasjonskapsler av forskjellige årsaker. Vi bruker informasjonskapsler og IP-adresser til å samle inn ikke-personlig informasjon fra besøkende på nettsiden og for å gi disse brukerne en bedre bruksopplevelse.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Besøkende på våre nettsider bruker forskjellige nettlesere og forskjellige datamaskiner. For å gjøre ditt besøk så enkelt som mulig med den teknologien som du benytter, registrerer vi automatisk hvilken type nettleser du benytter (f.eks. Chrome, Firefox eller Internet Explorer) og operativsystem (f.eks. Windows, Macintosh) samt domenenavnet til din Internett-leverandør. Vi sporer også samlet antall besøkende til vår nettside i akkumulert form for å kunne oppdatere og forbedre vår nettside. Personlige identifiserbare data samles ikke inn i denne prosessen. Disse dataene viser om flere besøkende foretrekker bestemte funksjoner eller områder, noe som hjelper oss med å holde nettsiden relevant og interessant for hovedparten av de besøkende.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler til å gjøre din opplevelse av våre nettsider mer personlig?

Informasjonskapselteknologi hjelper oss med å levere skreddersydd innhold til den enkelte besøkende. Hva hvis jeg ikke ønsker informasjonskapsler? Hvis du ikke ønsker informasjonskapsler, kan du innstille datamaskinen slik at den advarer hver gang den mottar en informasjonskapsel eller du kan slå av alle informasjonskapsler i nettleseren (f.eks. i Chrome, Firefox eller Internet Explorer). Se Hjelp-menyen i din nettleser om hvordan du endrer eller oppdaterer innstillinger for informasjonskapsler. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du kan forhindre at de blir installert eller hvordan de kan slettes fra din harddisk, kan du besøke følgende nettsteder: http://www.allaboutcookies.org

Vi bruker følgende informasjonskapsler:

KatanaLang, KatanaUd, KatanUw: Utgitt av KatanaCMS, Lagres 30 dager. Brukes for å gi deg en god brukeropplevelse. Husker hva som er i handlekurven.

PHPSESSID, Utgitt av KatanaCMS . Slettes når nettleserøkten avsluttes

_ga, Utgitt av Google Analytics. Denne Informasjonskapselen lagrer en unik identifiserbar identifikasjon for hver bruker. Lagringstid, 2.5 år.

_gat Utgitt av Google. Slettes når nettleserøkten avsluttes

_gid, Utgitt av Google. Lagres ett døgn.

fbsr_161879067343899, Utgitt av Facebook, Lagringstid: PermanentInformasjonskapsler for annonsering samler inn informasjon om dine nettlesingsvaner, og brukes til å gjøre annonsering mer relevant for deg. De brukes også av tjenester levert av tredjeparter på nettsiden, for eksempel "Like" eller "Share" -knapper, i tillegg til å gi ønsket funksjonalitet. Tredjepartsleverandører gis mulighet til å se at enheten din har besøkt dette nettstedet. Disse tredjepartene lagrer informasjonskapsler for annonsering på din enhet.

Dette kan påvirke deg både når du besøker nettstedet, og når du bruker enkelte tjenester fra oss, samt også når navigerer bort fra dette nettstedet.  Leverandørenes personvernspraksis er angitt nedenfor: Youtube, https://policies.google.com/privacy?hl=en (Følger Googles standardvilkår) Facebook: http://www.facebook.com/about/privacy/your-info-on-other (Facebooks vilkår for personvern) Google: https://policies.google.com/privacy?hl=no&gl=no (Googles standardvilkår) Du kan velge bort disse informasjonskapslene for annonsering fra leverandørene over her: http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices For å velge bort informasjonskapsler for annonsering fra Facebook: http://www.facebook.com/about/privacy/your-info-on-other 

Vår personvernerklæring for informasjonskapsler dekker ikke tredjeparts nettsteder

Vær oppmerksom på at disse retningslinjene for informasjonskapsler ikke gjelder for, og vi er ikke ansvarlige for personvernspraksis for tredjeparts nettsteder som kan være knyttet til nettstedet.

Endringer i retningslinjer for informasjonskapsler

Vi kan når som helst oppdatere denne personvernerklæringen for informasjonskapsler, og vi vil oppfordre deg til å gjennomgå erklæringen fra tid til annen for å holde deg informert om hvordan vi bruker informasjonskapsler. Denne erklæringen ble sist oppdatert 2. november 2018.